Η Tessera στο Digital Summit του ΣΕΠΒΕ

Η Tessera συμμετείχε στο 1ο Digital Summit του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ) παρουσιάζοντας τις δραστηριότητες και τα προϊόντα της εταιρείας.

Συνολικά είκοσι έξι εταιρείες που πρωτοστατούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την οικονομική μετεξέλιξη της χώρας, έδωσαν το «παρών» στη  διήμερη εκδήλωση με τίτλο «Digital Summit 2023» που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη ο ΣΕΠΒΕ.

Εκπροσωπώντας διαφορετικούς τομείς των σύγχρονων τεχνολογιών και της εφαρμοσμένης καινοτομίας, οι εκπρόσωποι των 26 εταιριών συναντήθηκαν  στις 23 Νοεμβρίου και 24 Νοεμβρίου 2023 και παρουσίασαν τις δράσεις που αναπτύσσουν, τις λύσεις που εφαρμόζουν, τα προϊόντα που παράγουν και τις υπηρεσίες που προσφέρουν κατά τη διαδικασία μετάβασης και προσαρμογής στην ψηφιακή εποχή.

Η εκδήλωση έγινε στις εγκαταστάσεις του Porto Palace Hotel & Conference Center, στην περιοχή του Νέου Λιμανιού.

Η εκδήλωση άρχισε με συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με θέμα τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που καλούνται να διαχειριστούν σήμερα οι ελληνικές εταιρίες πληροφορικής και τεχνολογίας.

Στη συζήτηση, συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, ο συντονιστής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Γιάννης Παπαγεωργίου, και ο αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Άγγελος Χαριστέας.

Τις προτάσεις τους κατέθεσαν επίσης ο Κωνσταντίνος Μακέδος, πρόεδρος του Ταμείου Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΜΕΔΕ) και αντιπρόεδρος της Παγκρήτιας Τράπεζας, και ο Θεόφιλος Μυλωνάς, πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ).

Η διήμερη εκδήλωση του ΣΕΠΒΕ ολοκληρώθηκε με συνάντηση γνωριμίας και επαγγελματικής δικτύωσης (closing networking drink), στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του κλάδου της πληροφορικής και φορέων της επιχειρηματικής κοινότητας.

Δείτε παρακάτω το video με την 8λεπτη ομιλία του Γενικού Διευθυντή της Tessera κ. Βασίλη Εφόπουλου.

 

Share:

Tessera - Digital Summit ΣΕΠΒΕ

Συνεργαστείτε μαζί μας

Μέχρι 1 MB σε μορφή pdf