Επιχειρηματικό ταξίδι στην Κίνα

Ομάδα στελεχών της εταιρείας μας πραγματοποίησε επιχειρηματικό ταξίδι στην Κίνα τον Ιούλιο στο πλαίσιο της συμμετοχής μας σε ερευνητικό έργο της Διμερούς Συνεργασίας Ελλάδας – Κίνας 2012 – 2014. Πρόκειται για έργο που αφορά στην κατασκευή συσκευής απόλυτης μέτρησης της θερμικής αγωγιμότητας με τη μέθοδο θερμαινόμενου σύρματος σε μη-μόνιμη κατάσταση για εμπορική χρήση, το οποίο συντονίζει η Tessera.

Κατά το ταξίδι πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους Κινέζους εταίρους του προγράμματος με στόχο τον συντονισμό της ανάπτυξης του λογισμικού πεπερασμένων στοιχείων που έχει αναλάβει η εταιρεία μας με το φορητό ηλεκτρικό κύκλωμα που κατασκευάζεται στην Κίνα.

Στις φωτογραφίες διακρίνονται η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Tessera, Σοφία Γκαϊντέ, ο κύριος Αντώνης Μπαλασάς, που είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του λογισμικού, o συνεργάτης μας κύριος Βασίλης Εφόπουλος που είναι Project Manager του έργου και ο κύριος Jiangtao Wo, που είναι καθηγητής στο Xi’an Jiaotong University, το οποίο συμμετέχει στο έργο.

Share:

Συνεργαστείτε μαζί μας

Μέχρι 1 MB σε μορφή pdf