WEB APP

Πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης Δήμου Παύλου Μελά

Πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης Δήμου Παύλου Μελά

Το σύστημα τηλεκπαίδευσης σκοπό έχει να αποτελέσει ένα σύγχρονο, ασφαλές και αξιόπιστο μέσο αλληλεπίδρασης και συνεχούς επικοινωνίας μεταξύ εκπαιδευτή – εκπαιδευόμενου και να παρέχει μία ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης όλων των χρηστών, διαθέτοντας εύκολο σχεδιασμό και οργάνωση των προγραμμάτων τηλεκατάρτισης.

Πελάτης

Δήμος Παύλου Μελά

Κλάδος

Τοπική Αυτοδιοίκηση, Εκπαίδευση

Περιγραφή Έργου

Την πλατφόρμα σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκατάρτισης (e-learning) μαθητών και εκπαιδευτικών του Δήμου Παύλου Μελά σχεδίασε η εταιρία μας σε συνεργασία με την ΟΤS.

Το σύστημα τηλεκπαίδευσης σκοπό έχει να αποτελέσει ένα σύγχρονο, ασφαλές και αξιόπιστο μέσο αλληλεπίδρασης και συνεχούς επικοινωνίας μεταξύ εκπαιδευτή – εκπαιδευόμενου και να παρέχει μία ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης όλων των χρηστών, διαθέτοντας εύκολο σχεδιασμό και οργάνωση των προγραμμάτων τηλεκπαίδευσης.

Ενδεικτικές λειτουργίες του συστήματος:

  • Υποστήριξη πολλαπλών / διακριτών ρόλων στην εκπαιδευτική διαδικασία
  • Διαχείριση και οργάνωση καταρτιζομένων
  • Διαχείριση εκπαιδευτών
  • Σχεδιασμός δομής και οργάνωση προγραμμάτων τηλεκατάρτισης (εισαγωγή υλικού, βαθμολόγηση, ανακοινώσεις, δημιουργία ομάδων εργασίας, στατιστικά κλπ)
  • Προβολή, ανάπτυξη, σύμπτυξη ιεραρχικής δομής μαθήματος (ενότητες, αντικείμενα, κ.ο.κ)
  • Λίστα μαθημάτων, αποστολή μηνυμάτων, αναζήτηση μαθημάτων κ.ά.

Παράλληλα, το σύστημα παρέχει τη δυνατότητα σύγχρονης τηλεκατάρτισης, υποστηρίζεται δηλαδή η οπτική και ηχητική επικοινωνία πραγματικού χρόνου.

Share

Συνεργαστείτε μαζί μας

Μέχρι 1 MB σε μορφή pdf