WEBSITE

“Μαγεμένη Πύλη” Δήμου Παύλου Μελά

“Μαγεμένη Πύλη” Δήμου Παύλου Μελά

Η ‘Μαγεμένη Πύλη’, το διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο χωριό της Θεσσαλονίκης, που υλοποιήθηκε για λογαριασμό του Δήμου Παύλου Μελά, σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει και να εκπαιδεύσει τους επισκέπτες με θέματα και δημιουργίες που σχετίζονται με τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πελάτης

Δήμος Παύλου Μελά

Κλάδος

Τοπική Αυτοδιοίκηση

Περιγραφή Έργου

Μία νέα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για μικρούς και μεγάλους εν όψει των Χριστουγέννων. Η ‘Μαγεμένη Πύλη’, το διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο χωριό της Θεσσαλονίκης, υλοποιήθηκε για λογαριασμό του Δήμου Παύλου Μελά. Σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει και να εκπαιδεύσει τους επισκέπτες με θέματα και δημιουργίες που σχετίζονται με τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Παραμύθια και ιστορίες που αφηγείται η αγαπημένη Κάρμεν Ρουγγέρη, video με γλυκές συνταγές της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, εργαστήριο ξωτικών με δημιουργίες, χειροτεχνίες και κατασκευές ρομποτικής που επιμελούνται ομάδες παιδαγωγών αλλά και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χοροθεατρικές παραστάσεις αποτελούν ορισμένες από τις ενότητες που μπορεί κάποιος να βρει στην ιστοσελίδα. Επίσης, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να στείλουν γράμμα στο Άι Βασίλη, να ακούσουν μουσική από τον ‘dj των Χριστουγέννων’ και να δουν από το Ημερολόγιο του Άι Βασίλη όλες τις δραστηριότητές του.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν οι εξής ενότητες:

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα παρουσιάζονται Χριστουγεννιάτικα νέα, με έθιμα από διάφορες χώρες, ενώ γίνεται μνεία  στις καλλιτεχνικές ομάδες, τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Παύλου Μελά και άλλους υποστηρικτές.

Share

Συνεργαστείτε μαζί μας

Μέχρι 1 MB σε μορφή pdf