Β2Β e-shop για τα Φυτώρια Βασιλειάδη

Τα “Φυτώρια Βασιλειάδη” εμπιστεύτηκαν την Tessera για τη δημιουργία του νέου τους, B2B, ηλεκτρονικού καταστήματος, που μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση https://fivatech.gr/

Στο B2B e-shop παρουσιάζονται τα προϊόντα χονδρικής που διαθέτει η εταιρεία, όπως γλάστρες, υλικά στήριξης φυτών, λιπάσματα, προϊόντα για τη διακόσμηση των κήπων όπως τεχνητές λίμνες, υφάσματα εδαφοκάλυψης και γεωκυψέλες. Για να αποκτήσει πρόσβαση στις τιμές των προϊόντων, ο πελάτης χονδρικής, απαιτείται αίτηση – συμπλήρωση φόρμας με τα στοιχεία της εταιρείας.

Η υλοποίηση του e-shop έγινε με τη χρήση του CMS WordPress και του Woo-commerce, στις πιο πρόσφατες εκδόσεις τους. Στο πλαίσιο του έργου δημιουργήθηκε γέφυρα διασύνδεσης με το ERP της Softone, για την αυτόματη μεταφορά των παραγγελιών από το Β2Β στο ERP. Επίσης υλοποιήθηκε η αυτόματη μεταφορά προϊόντων, πελατών, τιμολογιακής πολιτικής από το ERP στο B2B.

Η Tessera θα παρακολουθεί την πορεία του B2B στα πρώτα του βήματα, ώστε να γίνει ομαλά η μετάβαση της επιχείρησης στο διαδικτυακό περιβάλλον, στα εργαλεία και στο σύγχρονο τρόπο πώλησης.

Share:

fivatech-site-post

Συνεργαστείτε μαζί μας

Μέχρι 1 MB σε μορφή pdf