Νέα ιστοσελίδα για τον Δήμο Καλαμαριάς

O Δήμος Καλαμαριάς εμπιστεύθηκε στην OTS και στην Tessera τη διαδικτυακή παρουσία του. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας θα βρουν χρήσιμες πληροφορίες για τη δομή, τις υπηρεσίες του, καθώς και τις ενέργειες του Δήμου για θέματα που αφορούν τον πολιτισμό, την άθληση, την παιδεία και το περιβάλλον.

Η ιστοσελίδα διαθέτει ενότητα διαγωνισμών, προκηρύξεων καθώς και τοπικούς χάρτες του Δήμου. Παρέχει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα και τις δράσεις του καθώς και για εκδηλώσεις, που υλοποιήθηκαν ή πρόκειται να υλοποιηθούν εμφανίζοντάς τες είτε ανά μήνα, είτε ανά ημέρα είτε ως λίστα εκδηλώσεων. Παράλληλα διατίθεται η λειτουργία της αναζήτησης μίας εκδήλωσης βάσει ημερομηνίας, είδους εκδήλωσης ή τοποθεσίας αλλά και της εκτύπωσης των εκδηλώσεων.

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα της πρόσβασης των ενδιαφερομένων σε αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, με επιλογή σύνθετης αναζήτησης βάσει πολλαπλών κριτηρίων. Τέλος, η ιστοσελίδα διαθέτει προς τους πολίτες την εφαρμογή 4myCity, η οποία καταγράφει αναφορές, προβλήματα και προτάσεις βελτίωσης, που θέτουν οι πολίτες προς τον Δήμο Καλαμαριάς.

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε τη διεύθυνση www.kalamaria.gr

Share:

Ιστοσελίδα Δήμου Καλαμαριάς

Συνεργαστείτε μαζί μας

Μέχρι 1 MB σε μορφή pdf