Ιστοσελίδες για Adacs και Intelligen

Η Tessera σχεδίασε και υλοποίησε δύο νέα sites, για τις επιχειρήσεις Adacs και Intelligen.
Η Adacs (ADvertising ACtivities Solutions) δραστηριοποιείται στη διαφημιστική αγορά προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού για αυτήν την αγορά, παγκοσμίως.
Οι επισκέπτες του ιστοτόπου (media agencies, διαφημιστικές εταιρίες κλπ) μπορούν να ενημερωθούν για τη διαδικτυακή πλατφόρμα, που υποστηρίζει όλες τις καθημερινές ανάγκες των διαφημιστικών εταιριών. Όλα τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας παρουσιάζονται στον ιστότοπο καθώς επίσης εμφανίζονται μαρτυρίες – κριτικές πελατών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν ένα demo μέσω του ιστοτόπου και να διαβάσουν αναρτήσεις ιστολογίου, που εμφανίζονται σε αυτόν.
Για περισσότερες πληροφορίες: https://adacs.eu
Η Intelligen αναπτύσσει και εμπορεύεται εργαλεία λογισμικού για προσομοίωση, σχεδιασμό με τη βοήθεια υπολογιστή, ανάλυση χωρητικότητας, προγραμματισμό παραγωγής, απολογισμός debottleneck, εκτίμηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων και οικονομική αξιολόγηση έργου.
Ο ιστότοπος της Intelligen παρέχει πληροφορίες σχετικά με την εταιρία και τα προϊόντα της. Παράλληλα, δίνει λεπτομέρειες σχετικά με τους τομείς που εξυπηρετεί η εταιρία, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά βίντεο, που αφορούν τις υπηρεσίες της επιχείρησης.
Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.intelligen.com

Share:

adacs gallery

Συνεργαστείτε μαζί μας

Μέχρι 1 MB σε μορφή pdf