Ηλεκτρονικό κατάστημα UDYSSEA sailing

Μία νέα συνεργασία μεταξύ της YAKO Sailing και της Tessera ξεκίνησε, με σκοπό την ανάπτυξη μίας πλατφόρμας, όπου ο επισκέπτης της ιστοσελίδας θα μπορεί να δημιουργεί τη δική του κρουαζιέρα, επιλέγοντας διάφορους προορισμούς και δραστηριότητες (θαλάσσιες, χερσαίες).

Η πλατφόρμα https://yakosailing.com παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη, ανάλογα με το επίπεδο εμπειρίας του στη θάλασσα να δημιουργήσει ένα εβδομαδιαίο θεματικό ταξίδι, τη δική του «UDYSSEA», με πολλαπλές δραστηριότητες και τόπους. Μέσα από μία απλή διαδικασία διαμορφώνει ο ίδιος το ταξίδι  του: επιλέγει ανάμεσα σε πολλαπλούς προορισμούς του Βορείου Αιγαίου και της Χαλκιδικής (Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος, Σκύρος, Άγιος Ευστράτιος Λήμνος, Πόρτο Κουφό, Αμμουλιανή, Όρμος Παναγιάς), καθορίζει το επιθυμητό σκάφος και προσδιορίζει τις δραστηριότητες που επιθυμεί να κάνει (χερσαίες δραστηριότητες όπως ιππασία, πεζοπορία, τοξοβολία κλπ ή και θαλάσσια σπορ όπως κολύμπι, κωπηλασία, SUP κά).

Επιπλέον, η πλατφόρμα διαθέτει έτοιμα πακέτα καθώς επίσης και χρήσιμες πληροφορίες για τους προορισμούς, για τα σκάφη, για το επίπεδο εμπειρίας του χρήστη στη θάλασσα κλπ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε: https://yakosailing.com

Το έργο “UDYSSEA” χρηματοδοτείται από το MED Programme 4helix+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Share:

yakosailing single post image

Συνεργαστείτε μαζί μας

Μέχρι 1 MB σε μορφή pdf