Το MO-BIZZ προωθεί ένα workshop για την ανάπτυξη κινητών πλατφόρμων cloud

Στις 16 Οκτωβρίου, το MO-BIZZ θα διοργανώσει την ημερίδα “Fostering Mobile Business through Enhanced Cloud Solutions”. Συγκεντρώνοντας εταίρους του κλάδου και παρεμφερή ευρωπαϊκά έργα, καθώς και τους ερευνητές και τους τελικούς χρήστες , το workshop του MO-BIZZ είναι ένα μοναδικό μέρος για την εμπειρία και ανταλλαγή απόψεων για το πώς να αναπτυχθούν και να επιτύχουν εμπορικά λύσεις mobile cloud.

Τα κύρια θέματα προς συζήτηση θα είναι τα ακόλουθα :

  1. Ευρωπαϊκή στρατηγική προσέγγιση στο mobile cloud – Ποιες είναι οι κύριες τάσεις στο ευρωπαϊκό οικοσύστημα του mobile cloud; Ποιες είναι οι προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ; Ποιες είναι οι τελευταίες περιπτώσεις επιτυχίας στην ΕΕ;
  2. Οι δυνατότητες του mobile cloud για την προώθηση της παραγωγικότητας – Πώς να μετατρέψετε σε επιχειρηματικότητα τις ευκαιρίες που προσφέρονται από την αναπτυσσόμενη αγορά του mobile cloud; Πώς μπορούν οι εφαρμογές mobile cloud να βοηθήσουν μια εταιρεία να γίνει πιο ευέλικτη και ανταγωνιστική.
  3. Ανάπτυξη προστιθέμενης αξίας κινητών οικοσυστημάτων – Πώς να αντιμετωπίσετε τις τεχνικές προκλήσεις που δημιουργούνται από πολύπλοκα κινητά / cloud οικοσυστημάτων και να αναπτύξετε ασφαλή προϊόντα; Πώς να ξεκινήσετε δίκτυα παρόχων που περιλαμβάνουν εταιρίες τηλεπικοινωνιών, ανάπτυξης λογισμικού και ολοκληρωμένων συστημάτων;

Το workshop συν – φιλοξενείται από το Κογκρέσο EuroCloud, το οποίο είναι ένα διήμερο εκδηλώσεων πλήρως αφιερωμένο στον ευρωπαϊκό τομέα του cloud computing. Είναι το ιδανικό μέρος για να συναντηθεί κάποιος με τους ηγέτες των επιχειρήσεων, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και τους ερευνητές που ασχολούνται με το cloud computing από όλη την Ευρώπη. Θα εξετάσει το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η πολιτική, και η βιομηχανική και οικονομική πολιτική για την επιτυχή ανάπτυξη του cloud και το παγκόσμιο αντίκτυπο.

Το MO-BIZZ workshop θα λάβει χώρα στο συνεδριακό κέντρο Chambre de Commerce, στο Λουξεμβούργο. Η εγγραφή είναι τώρα ανοικτή και είναι δωρεάν. Η προσφορά περιορίζεται στις πρώτες 50 κρατήσεις. Η εγγραφή γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του MO – BIZZ (www.mobizz-project.eu) .

Σχετικά με το MO-BIZZ:

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανταγωνιστικότητας και Καινοτομίας (CIP ) και συγκεντρώνει 10 εταίρους από 7 κράτη μέλη. Η πλατφόρμα που θα αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια του MO-BIZZ έργο θα προσφέρει προηγμένες mobile υπηρεσίες και επιχειρηματικές εφαρμογές, προωθώντας τη χρήσης των υφιστάμενων υποδομών δικτύου. Μέσω του MO-BIZZ , αναδυόμενες και αναπτυσσόμενες ΜΜΕ θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν την πλατφόρμα και να προσφέρουν απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές, χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του δικτύου (π.χ., θέση, QoS) για να διαφοροποιήσουν και να αξιοποιήσουν εμπορικά νέες και βελτιωμένες υπηρεσίες mobile cloud.

Share:

Συνεργαστείτε μαζί μας

Μέχρι 1 MB σε μορφή pdf