Παρουσίαση της εφαρμογής Energy Audit στις 20.10.2015 στο Noesis

H εταιρία μας σε συνεργασία με τη FIBRAN A.E. σας προσκαλεί στην παρουσίαση της εφαρμογής ‘Energy Audit’ για την ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 14.30 στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ‘Nόησις’.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε τις δύο εκδόσεις της πρωτοποριακής εφαρμογής ‘Energy Audit’ και τα λειτουργικά χαρακτηριστικά τους.

Η ‘Home έκδοση Energy Audit’ παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη να πληροφορηθεί την ενεργειακή κλάση της κατοικίας του σε μία από τις διεθνώς αναγνωρισμένες ενεργειακές κατηγορίες και να βελτιώσει την ενεργειακή απόδοση του ακινήτου με πρακτικές λύσεις, που του προτείνει η εφαρμογή, εξοικονομώντας ενέργεια, χρόνο και χρήματα. Παράλληλα διαθέτει βάση δεδομένων από μηχανικούς πανελλαδικά, για τη διευκόλυνση περαιτέρω εργασιών στην κατοικία. Κατάλληλη για smartphones και tablets με λειτουργικό iOS & Android.

Η ‘Pro έκδοση Energy Audit’ αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο για τη διενέργεια ενεργειακών επιθεωρήσεων των κτιρίων και τη διευκόλυνση των Επιθεωρητών στη διαδικασία έκδοσης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης. Διευκολύνει τον χρήστη στην επιτόπια καταγραφή στοιχείων της εγκατάστασης για τη διενέργεια ενεργειακής επιθεώρησης, αποθηκεύει τις μελέτες για περαιτέρω επεξεργασία και εξαγωγή στατιστικών στοιχείων, ενώ παράλληλα παρέχει τη δυνατότητα να “κατεβάζει” τα δεδομένα των επιθεωρήσεων σε αρχείο .xml, ώστε να εισαχθούν στο λογισμικό ΤΕΕ-Κ.Εν.Α.Κ. Κατάλληλη για tablet με λειτουργικά iOS και Android.

Θα χαρούμε να σας δούμε στην εκδήλωση και να σας πληροφορήσουμε εκτενώς για τις δυνατότητες της καινοτόμου εφαρμογής.

 

Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης Ψηφιακή Ελλάδα ΕΣΠΑ
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Share:

Συνεργαστείτε μαζί μας

Μέχρι 1 MB σε μορφή pdf