Νέες iPhone και android applications από την Tessera!

Η εταιρεία μας, ακολουθώντας την εντυπωσιακή πρόοδο στην τεχνολογία των κινητών τηλεφώνων, εκδηλώνει έντονο ενδιαφέρον για τον χώρο του mobile application development.

Έτσι, προχωράει στην επέκταση της τεχνογνωσίας της και στην αναβάθμιση των δραστηριοτήτων της με την παροχή νέων υπηρεσιών, που αφορούν στην ανάπτυξη εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας.

Οι πρώτες εφαρμογές που διατίθενται από την Tessera στο ευρύ κοινό, δημιουργήθηκαν για τη μεγάλη ηλεκτρονική εφημερίδα voria.gr.

Οι εφαρμογές αυτές είναι διαθέσιμες δωρεάν στο android market και στο iTunes.

Η android εφαρμογή εμφανίζει στο android κινητό σας όλα τα τελευταία νέα της voria.gr σχετικά με την οικονομία και την ειδησεογραφία.

Επίσης σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε άλλες θεματικές κατηγορίες της online εφημερίδας και να διαβάσετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν.

Είναι συμβατή με android 1.5 και νεώτερες εκδόσεις.

Η iPhone εφαρμογή σας επιτρέπει να επιλέξετε από τις θεματικές κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν, για να ενημερωθείτε με τα νέα άρθρα.

Επίσης σας εμφανίζει τις νέες ειδήσεις σε χάρτη της Ελλάδας, ανάλογα με τη περιοχή που αφορούν.

Τέλος, σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο για την πορεία του χρηματιστηρίου καθώς και για τις τιμές των μετοχών.

Είναι συμβατή με iPhone, iPod touch, και iPad. Απαιτεί iOS 4.2 ή νεώτερο.

Share:

Συνεργαστείτε μαζί μας

Μέχρι 1 MB σε μορφή pdf