Ιστότοπος ΕΚΔΔΑ

Το ΕΚΔΔΑ συνεργάσθηκε με την εταιρία μας για την παρουσίαση και την προβολή του ιστοτόπου του. Χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες, που ανταποκρίνονται στις αυξημένες ανάγκες του Φορέα, υλοποιήθηκε ένα λειτουργικό και υψηλής αισθητικής site, όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί για τη δομή και τις υπηρεσίες του ΕΚΔΔΑ, να πληροφορηθεί σχετικά με τις εκδηλώσεις του Φορέα, με τη βοήθεια του ημερολογίου εκδηλώσεων καθώς και να ανατρέξει στο αρχείο εκδηλώσεων.

Πλούσιο περιεχόμενο σχετικό με νέαανακοινώσειςδιαγωνισμούς και προμήθειες παρουσιάζονται στην αρχική σελίδα, ενώ video από συνέδρια και λοιπές εκδηλώσεις υποστηρίζονται από το σύστημα.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η έννοια της προσβασιμότητας κατά τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας. Με τη χρήση κατάλληλων εργαλείων η ιστοσελίδα είναι προσβάσιμη από άτομα ΑμεΑ, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται και η πολυγλωσσία.

Άλλα σημαντικά υποσυστήματα του ιστοτόπου αποτελούν ο τηλεφωνικός κατάλογος του ΕΚΔΔΑ, η παρουσίαση και η αναζήτηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, η βιβλιοθήκη του Φορέα, ενώ ο ιστότοπος ενσωματώνει περιεχόμενο από άλλες ιστοσελίδες, όπως την πύλη των εκπαιδευτών, την ανοιχτή διακυβέρνηση, το αποθετήριο μελετών κλπ.

 

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.ekdd.gr

Share:

ekdda single post image

Συνεργαστείτε μαζί μας

Μέχρι 1 MB σε μορφή pdf