Δικτυακός τόπος προγράμματος ‘Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ’

Το πρόγραμμα «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.» – «ΜΝΑΕ» απόκτησε τη δική του ηλεκτρονική σελίδα, σε συνεργασία με την Tessera. Μέσα από τον δικτυακό τόπο https://mnae.noesis.edu.gr τα Επαγγελματικά Λύκεια μπορούν να καταθέτουν τα σχέδια δράσης τους για να χρηματοδοτηθούν, ενώ μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμό και να έχουν πρόσβαση στο διαχειριστικό περιβάλλον του ιστοτόπου, ώστε να χειρίζονται τη δική τους σελίδα, να αναρτούν άρθρα, εκδηλώσεις, νέα κλπ αλλά και να ενημερώνονται από τον δικαιούχο του προγράμματος σχετικά με την πορεία του σχεδίου δράσης τους.

Παράλληλα, ο διαδικτυακός τόπος διαθέτει σύστημα ticketing, το οποίο καταγράφει και διαχειρίζεται αιτήματα υποστήριξης των ΕΠΑ.Λ με τη μορφή tickets. Συχνές ερωτήσεις, νέα και διαδραστικός χάρτης με τα Επαγγελματικά Λύκεια όλης της χώρας αλλά και με δυνατότητα αναζήτησής τους υποστηρίζονται από τον ιστότοπο. Παράλληλα, ενημερωτικά βίντεο για τον τρόπο συμπλήρωσης και υποβολής των σχεδίων δράσης και άλλες χρήσιμες πληροφορίες και links βοηθούν τους ενδιαφερόμενους.

To πρόγραμμα, το οποίο έχει αναλάβει να υλοποιήσει το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ», συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και περιλαμβάνει μια δέσμη παρεμβάσεων που αφορούν στην ψυχοκοινωνική και γνωστική υποστήριξη των μαθητών, στη δημιουργία δικτύων υποστήριξης καθώς και σε συμπληρωματικές δράσεις.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε: https://mnae.noesis.edu.gr

Share:

epal single post image

Συνεργαστείτε μαζί μας

Μέχρι 1 MB σε μορφή pdf