Διαχείριση έργων – 4techman στο 13ο OTS Forum

Ο Γενικός Διευθυντής της Tessera Multimedia Α.Ε., Βασίλης Εφόπουλος, παρουσίασε το νέο προϊόν της εταιρείας 4techman, μια διαδικτυακή εφαρμογή για τη διαχείριση έργων, στο 13ο OTS Forum.

Πρόκειται για ένα σύστημα, το οποίο απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, που διαθέτουν τεχνικούς – υπαλλήλους. Η βασική λειτουργία του είναι η διαχείριση έργων, στα οποία απασχολούνται καθημερινά οι τεχνικοί της εταιρείας. Το 4techman αποτελείται από δύο κύρια μέρη:

  • τη mobile εφαρμογή σε Android και iOS, την οποία διαχειρίζονται οι τεχνικοί/εργαζόμενοι της επιχείρησης και
  • τη web εφαρμογή, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους διαχειριστές της πλατφόρμας και τρέχει σε browser.

Μέσω της mobile εφαρμογής ο τεχνικός λαμβάνει σε καθημερινή βάση τις εργασίες στις οποίες συμμετέχει. Παράλληλα καταγράφει οτιδήποτε κρίνεται ως σημαντικό (χρόνος απασχόλησης, χρησιμοποιούμενα εξαρτήματα κ.ά.). Οι καταχωρημένες πληροφορίες αποστέλλονται στη web εφαρμογή, η οποία καταγράφει τα δεδομένα από όλους τους τεχνικούς, έχοντας συνολική εποπτεία των έργων.

Ο τεχνικός μπορεί να δημιουργήσει αναφορά με τις εργασίες, στις οποίες έχει απασχοληθεί και να καταγράψει το σύνολο των ωρών που δαπάνησε για κάθε εργασία. Επίσης μπορεί να φωτογραφίσει με το κινητό του τον χώρο εργασίας και να στείλει τις φωτογραφίες στη web εφαρμογή.

Η Tessera έλαβε μέρος στο 13ο OTS Forum που έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 18, 19 και 20 Νοεμβρίου 2021. Συγκεκριμένα συμμετείχε στην ενότητα: Smart Cities: Πρακτικές Εφαρμογές Έξυπνων Πόλεων στην Ελλάδα.

Share:

mocup-mobile 4techman

Συνεργαστείτε μαζί μας

Μέχρι 1 MB σε μορφή pdf