Δίκτυο ιστοτόπων e-kepa.gr

Η άριστη συνεργασία και η εμπιστοσύνη που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Κέντρου Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) και της εταιρίας μας επισφραγίζεται με την ανάπτυξη τ​ου​ τρίτ​ου​ κατά σειρά ​δικτυακού τόπου​ τα τελευταία 8 χρόνια​.
Πρόκειται για το www.e-kepa.gr, το οποίο αποτελεί ένα δίκτυο ιστοτόπων, που υλοποιήθηκε με WordPress Multisite. Ως κεντρική ιστοσελίδα είναι το www.e-kepa.gr και αλληλοσυνδέεται με τους παρακάτω τρεις ιστοτόπους:
  • ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ – Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης – Αναπτυξιακή Ένωση Μακεδονίας (https://kepa-anem.gr),
  • ΚΕΠΑ – Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (https://kepa.e-kepa.gr) και
  • ΑΝΕΜ – Αναπτυξιακή Ένωση Μακεδονίας (https://anem.e-kepa.gr).
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του συστήματος αυτού είναι η δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών δικτυακών τόπων με μία μόνο εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης WordPress. Τα πλεονεκτήματα αυτής της λύσης είναι ότι όλοι οι ιστότοποι λειτουργούν αυτόνομα, αλλά παράλληλα μοιράζονται αρχεία, plugins, themes κλπ, με αποτέλεσμα σε κάθε αναβάθμιση ο διαχειριστής να χειρίζεται μία μόνο εγκατάσταση WordPress και όχι ξεχωριστά την κάθε μία, εξοικονομώντας με αυτόν τον τρόπο πολύτιμο χρόνο.
Το δίκτυο ιστοτόπων παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τη μη κερδοσκοπική εταιρία ΚΕΠΑ και τις δράσεις της, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον σχεδιασμό του δικτυακού τόπου για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε την ακόλουθη διεύθυνση: http://e-kepa.gr

Share:

kepa single post image

Συνεργαστείτε μαζί μας

Μέχρι 1 MB σε μορφή pdf